Seniorencheck

Ook voor ouderenzorg aan het juiste adres.

Niet alleen de jonkies kunnen bij ons terecht, ook de oudjes verdienen onze aandacht.
Speciaal voor hen hebben wij de zogenaamde seniorencheck ontwikkeld; een volledige check gericht op het oudere dier. Lees hieronder meer of maak direct een afspraak.

Waarom checken

Ouderdom komt met gebreken, en dat geldt niet alleen voor mensen. Mogelijk is het u wel eens opgevallen dat uw kat of hond de laatste tijd minder enthousiast speelt, eet of op de bank springt.

Helaas laten niet alle honden en katten zien dat ze zich minder fit voelen, maar het is goed om de symptomen wel op te sporen. Hoe eerder wij bepaalde klachten of ziektebeelden namelijk vinden, hoe beter wij deze nog samen met u kunnen behandelen!

Consult

Tijdens een extra lang consult, kijkt de dierenarts uw huisdier volledig na. Hierbij zal extra aandacht worden besteed aan de veel voorkomende ouderdomsklachten.
Denk hierbij bijvoorbeeld aan pijn, gebitsproblemen, of aanwijzingen voor inwendige ziekten.

Meten is weten

Aan het einde van het consult, zal er een buisje bloed bij uw dier worden afgenomen.
In ons laboratorium zullen wij deze aansluitend nakijken op suikerziekte en belangrijke orgaanfuncties (inclusief de schildklier bij de kat).
Ook vragen wij u om alvast wat urine op te vangen. Hierin kijken wij onder andere naar de aanwezigheid van eiwitten, blaasgruis en suiker.

Pakketprijs

Wij bieden deze seniorencheck aan voor een aantrekkelijke prijs. Deze is bedoeld voor honden ouder dan 8 jaar, en katten ouder dan 10 jaar.

Het complete pakket (een uitgebreid consult, bloedafname, bloedonderzoek en urineonderzoek) krijgt u bij ons voor € 159,-.
Plan hier gelijk uw afspraak.

WhatsApp chat