Consult

Wij maken graag tijd voor u en uw huisdier. Daarom werken wij alleen op afspraak. Een consult bij de dierenarts duurt standaard minimaal 15 minuten.
U krijgt de tijd om ons de reden van uw bezoek te vertellen. Wij kijken uw dier volledig na en waar nodig, zullen wij met u de opties voor verdere behandeling bespreken. Eventueel kunnen wij veel onderzoeken direct uitvoeren. Denk hierbij aan bloedonderzoek of het maken van röntgenfoto’s. Klaar terwijl u wacht!

In sommige gevallen, als er bijvoorbeeld een echografisch onderzoek of operatie nodig is, zullen wij met u een vervolgafspraak inplannen.

In het geval van een spoedpatiënt tussendoor, kan het zijn dat onze planning anders loopt dan u van ons gewend bent. Wij doen uiteraard altijd ons uiterste best om dit zoveel mogelijk in goede banen te leiden.

Plan direct uw afspraak.

Spoedgeval

Tijdens onze openingstijden bent u voor spoedgevallen altijd welkom in de kliniek!
Twijfelt u of u een spoedgeval heeft? Aarzel dan niet om ons te bellen.
Buiten onze openingstijden kunt u met het bekende telefoonnummer bellen, u wordt dan altijd doorgeschakeld naar de dienstdoende dierenarts.
Lees hier meer over eventuele spoedgevallen.

Visite

Het kan voorkomen dat u niet in staat bent om met uw huisdier naar de praktijk in Veenendaal te komen. Ook als u meerdere dieren heeft, kan het soms makkelijker zijn als de dierenarts aan huis komt. Wij komen graag bij u langs! Als u ruim van tevoren belt dan bespreken we direct de mogelijkheden, onmogelijkheden en kosten van een thuisvisite.

Second opinion

Twijfelt u aan de diagnose van uw vaste dierenarts? Of wilt u graag dat er met een frisse blik naar uw geliefde viervoeter wordt gekeken?
Dat is geen enkel probleem. Wij bieden u graag de mogelijkheid tot een second opinion.
Hiervoor ontvangen wij wel graag alle gegevens van eerdere bezoeken, zodat er geen onderzoeken dubbel te hoeven worden gedaan.
Wij zullen indien gewenst onze bevindingen terugkoppelen naar uw eigen dierenarts.

Zie voor meer informatie onze pagina hierover, of plan direct een afspraak.

Puppy & kittenconsult

Speciaal voor onze opgroeiende patiëntjes hebben wij een “consultatiebureau” opgericht.

Na de reguliere vaccinaties krijgt u bij ons de mogelijkheid om nog een aantal keren tijdens het 1e levensjaar extra langs te komen.
Onze assistente zal hierbij goed kijken of uw huisdier netjes groeit, de tandjes goed aan het wisselen zijn, etc.
Voor u het uitgelezen moment om al uw vragen te stellen.
Het allerfijnste hieraan is dat de dieren ook bij ons komen zonder dat ze een prik hoeven te krijgen, en dat ze dus op een positieve manier (met koekjes!) wennen aan het bezoek van een dierenkliniek.

Onze assistentes en dierenartsen kunnen u hier meer over vertellen.

 

WhatsApp chat