Team

 Met elkaar hebben onze artsen meer dan 40 jaar ervaring!
Maar misschien nog wel veel belangrijker: iedereen die bij ons werkt heeft hart voor dieren èn mensen.

Eveline Snellen van Vollenhoven

Dierenarts en eigenaar

Eveline is al van jongs af aan bezig met dieren. In 2014 is zij afgestudeerd als dierenarts aan de Universiteit Utrecht. Vrij snel daarna is zij in Rhenen komen werken. Na 11 jaar in Utrecht te hebben gewoond, heeft zij in 2017 Utrecht samen met haar kat Sarabi verlaten voor het prachtige Rhenen.
Hier is zij ingetrokken bij Robert en zijn hond Pino. September 2018 is daar Otis bij gekomen, de grote bruine hond op de homepage. Met Otis samen is zij het liefst aan het trailrunnen, en heel enthousiast doen zij ook samen mee aan survivalruns door de modder. Wie van de twee dit het leukst vindt is de grote vraag. Otis is wel duidelijk een stuk behendiger dan Eveline;)
Reizen is haar 2e grote passie. Op de Galápagos-eilanden heeft ze een aantal weken als vrijwillig dierenarts gewerkt in 2016, een droom die uitkwam! Verder zijn Eveline & Robert nauw betrokken bij een stichting die honden helpt op Bonaire. In 2021 heeft zij een project georganiseerd, waarbij 140 honden en katten in een week zijn gesteriliseerd.

In de praktijk houdt zij zich het liefst bezig met de internistische puzzels (bloedonderzoeken, echo’s), maar ook van opereren gaat haar hart sneller kloppen!

Robert Jassies

Dierenarts en eigenaar

Na zijn jeugd op het Twentse land en een studie diergeneeskunde in Utrecht kwam Robert in Rhenen terecht en daar is hij nooit meer weggegaan. De jaren als dierenarts in Wageningen en Rhenen hebben hem gevormd en ervoor gezorgd dat hij goed weet waar zijn kwaliteiten en interesses liggen. Hij is dan ook erg in zijn element in de operatiekamer. Hoe lastiger hoe beter lijkt het soms wel.

Naast werken met honden en katten, is Robert een echte vogelgek. In de tuin kun je dan ook een duivenhok met sierduifjes, en kipjes van stichting ‘Red een Legkip’ aantreffen. Ook een verdwaalde valkparkiet (Coco) en een tamme jonge kauw hebben wel eens een tijdje door het huis gevlogen.
In het weekend kun je hem treffen op de racefiets of in het bos met de honden en een verrekijker om zijn nek.

Nirina Dierenarts Veenendaal

Nirina Wijsman

Dierenarts

Nirina is in 2013 afgestudeerd als dierenarts aan de Universiteit van Utrecht. Niet lang daarna vertrok zij naar het mooie Zuid-Engeland om daar gedurende drie jaar te werken als dierenarts. Dit was een hele leuke ervaring, maar uiteindelijk trok het Utrechtse toch weer.
Na enkele jaren in omgeving Utrecht te hebben gewerkt komt ze het team in Rhenen en Veenendaal versterken.

Nirina woont samen met haar man in Wijk bij Duurstede. Met grote regelmaat is zij pleeggezin voor een nestje kittens uit het asiel. In 3 jaar tijd hebben er al 52 kittens en 10 moederpoezen bij haar gewoond, hier kan zij dus al haar dierenliefde goed kwijt! Binnen de diergeneeskunde hebben de interne geneeskunde, echografie, konijnen/ knaagdieren en cat friendly practice haar grootste interesse. In haar vrije tijd gaat Nirina graag met haar man naar het bos om te wandelen en om vogels te spotten.

Melissa van ’t Slot-Jansen

Paraveterinair

Melissa is voor velen een “oude bekende”.

Zij heeft namelijk jaren als paraveterinair met Robert en Eveline gewerkt in Wageningen en Rhenen.
Ze is er toen een aantal jaar tussenuit geweest in verband met het opgroeien van haar kinderen, maar het bleef toch kriebelen.Gelukkig maar, want we zijn superblij dat ze weer terug is! Melissa helpt ons vooral met de narcoses, daar is ze namelijk een kei in. Maar je kunt haar ook achter de balie tegenkomen.Melissa woont met haar man, zoontje en dochtertje in Veenendaal. Het huis wordt verder bewoond door 2 katten en een hoogbejaarde border collie.

Michelle Pouw

Paraveterinair

Michelle heeft in 2023 stage gelopen bij ons. Maar hiervoor kenden wij haar al: haar ouders komen namelijk al jaren bij ons over de vloer!
Michelle is een allround paraveterinair. Je kunt haar achter de balie treffen met een altijd aanwezige glimlach, of in de spreekkamer.

Maar ook de narcosepatiënten en opnamedieren zijn bij haar in goede handen.

Michelle woont met haar ouders in het mooie Wijk bij Duurstede, om de hoek bij Nirina!

Annet Buchner

Paraveterinair

Annet heeft bij onze andere kliniek in Rhenen stage gelopen in 2021.
Iedereen was blij met haar in het team. Haar enthousiasme en leergierigheid hebben ervoor gezorgd dat ze op dit moment nog steeds bij ons werkzaam is. Op dit moment werkt zij vooral in onze kliniek in Rhenen. Maar ook hier kun je haar af en toe tegenkomen!

Annet woont met haar familie en Australian sheperd Stitch in Ooij (bij Nijmegen)

Roos Baars

Balieassistente

Roos zit op het VWO en heeft in 2022 een dagje met ons meegelopen. Zij dacht er namelijk aan om diergeneeskunde te gaan studeren.
Na de meeloopdag wist ze dat zeker!
De klik was zo goed, dat we haar hebben gevraagd om ons team te komen versterken. Zij hoefde daar niet lang over na te denken.
Zij is op zaterdag en in de vakanties bij ons in de praktijk te vinden.
Daarbuiten is zij druk met school. In haar vrije tijd zou je haar met Boef, een jonge Friese Stabij kunnen tegenkomen in het bos.
Roos woont met haar ouders en broertje in Rhenen.

Roos hoopt in 2023 te gaan starten met haar studie Diergeneeskunde, de opleiding tot dierenarts. Wij kunnen geen betere toekomstige dierenarts bedenken!

Stagiaire

Wij zullen regelmatig stagiaires opleiden. Dit zijn vrijwel altijd studenten in opleiding tot paraveterinair dierenartsassistent.
Uiteraard staan zij altijd onder toezicht van 1 van de vaste medewerkers.

WhatsApp chat