Team

 Met elkaar hebben onze artsen meer dan 30 jaar ervaring!
Maar misschien nog wel veel belangrijker: iedereen die bij ons werkt heeft hart voor dieren èn mensen.

Eveline Snellen van Vollenhoven

Dierenarts en eigenaar

Eveline is al van jongs af aan bezig met dieren. In 2014 is zij afgestudeerd als dierenarts aan de Universiteit Utrecht. Vrij snel daarna is zij in Rhenen komen werken. Na 11 jaar in Utrecht te hebben gewoond, heeft zij in 2017 Utrecht samen met haar kat Sarabi verlaten voor het prachtige Rhenen.
Hier is zij ingetrokken bij Robert en zijn hond Pino. September 2018 is daar Otis bij gekomen, de grote bruine hond op de homepage. Met Otis samen is zij fanatiek hardloopster, en sinds kort doen zij ook samen mee aan survivalruns door de modder.
Reizen is haar 2e grote passie. Op de Galápagos-eilanden heeft ze een aantal weken als vrijwillig dierenarts gewerkt in 2016, een droom die uitkwam!

In de praktijk houdt zij zich het liefst bezig met de internistische puzzels (bloedonderzoeken, echo’s), maar ook van opereren gaat haar hart sneller kloppen!

Robert Jassies

Dierenarts en eigenaar

Na zijn jeugd op het Twentse land en een studie diergeneeskunde in Utrecht kwam Robert in Rhenen terecht en daar is hij nooit meer weggegaan. De jaren als dierenarts in Wageningen en Rhenen hebben hem gevormd en ervoor gezorgd dat hij goed weet waar zijn kwaliteiten en interesses liggen. Hij is dan ook erg in zijn element in de operatiekamer. Hoe lastiger hoe beter lijkt het soms wel.

Naast werken met honden en katten, is Robert een echte vogelgek. Het is dan ook geen wonder dat er het afgelopen jaar 2 valkparkieten (Josti & Frosti) bij zijn gekomen in huis!
De 2 honden, 2 valkparkieten en  kat zorgen voor genoeg leven in de brouwerij. Je kunt hem zeker tegenkomen op de Grebbeberg of in de uiterwaarden met zijn zoontje, Eveline en honden.

Leontien Hoffmann-Hessel

Dierenarts

Per 1 november 2021 zal ons team van dierenartsen worden versterkt door Leontien. Er zal snel meer info volgen!

Daphne van den Hatert

Hoofd paraveterinair

Daphne is het gezicht achter de balie en in de operatiekamer.
Als paraveterinair is zij verantwoordelijk voor alle narcoses, het meegeven van de juiste medicijnen, maar ook voor het verzorgen van de dieren in de opname.
Daphne is voor het eerst stage komen lopen bij ons in Rhenen in 2017. Maar ook daarvoor kwam ze al een paar jaar met haar ouders en al hun honden bij ons in de kliniek.
De afgelopen jaren hebben we haar zien groeien tot een topper van een assistente, en we zijn dan ook enorm blij dat zij deel uitmaakt van ons team!
Samen met haar ouders, hun teckel Jet, flatcoats Hunter en Duco, en een boel vogels, woont zij in Rhenen.

Romy Postma paravetetinair Dierenziekenhuis Veenendaal

Romy Postma

Paraveterinair

Romy is geboren in Woerden. De afgelopen 14 jaar heeft zij als paraveterinair in een grote kliniek in Bodegraven gewerkt. In oktober 2o21 is zij samen met haar vriend in verhuisd naar Rhenen vanwege de bosrijke omgeving. Wat zijn we blij dat ze ons team is komen versterken!

Het leukste aan haar werk vindt zij de operatiekamer, het bewaken van patiënten in de opname en orthopedische patiënten. Maar ook voor een spoedoperatie middenin de nacht wordt zij graag wakker gebeld!

Naast het werk is haar grootste passie haar paard, een grote Friese ruin genaamd Abe. De grootste kans om haar buiten de kliniek tegen te komen is dan ook in het bos, te paard of op de mountainbike.
Zij hoopt haar “gezin” snel compleet te maken met een hondje.

Anne-Fleur van Buuren

Balie-assistente

Anne-Fleur zal per 1 oktober ons team komen versterken.  Zij heeft in 2016 bij ons in Rhenen stage gelopen. Na een boel omzwervingen, zijn we blij dat ze weer bij ons terug is!
Op woensdag, donderdag en vrijdag is zij achter de balie te vinden.
Anne-Fleur woont met haar vriend en 2 konijnen in Lienden.

Emma van Lith

Paraveterinair

Emma was onze allereerste stagiaire toen wij startten met de kliniek in 2019. Ook na haar stage bleef zij regelmatig binnenwandelen en invallen tijdens vakanties etc.
Sinds 12 juli 2021 is zij in het bezit van haar diploma paraveterinair. In september 2021 is zij verder gegaan met studeren. Haar uiteindelijke doel? Dierenarts worden!
Emma woont met haar familie in Veenendaal. Naast haar passie voor dieren is zij dol op shoppen, musicals, uit eten gaan en haar vrienden.

Tijdens haar studie zijn we blij dat ze ons team op de zaterdagen en in vakanties komt versterken!

Stagiaire

Wij zullen regelmatig stagiaires opleiden. Dit zijn vrijwel altijd studenten in opleiding tot paraveterinair dierenartsassistent.
Uiteraard staan zij altijd onder toezicht van 1 van de vaste medewerkers.

WhatsApp chat