Team

Robert en Eveline zijn al jaren de vaste bekende dierenartsen in Rhenen.
Bij de start van Dierenziekenhuis Veenendaal hebben zij toppers van collega’s aangetrokken. Met elkaar hebben onze artsen meer dan 20 jaar ervaring!
En misschien nog wel veel belangrijker: iedereen die bij ons werkt heeft hart voor dieren èn mensen.

Eveline Snellen van Vollenhoven

Dierenarts en eigenaar

Eveline is al van jongs af aan bezig met dieren. In 2014 is zij afgestudeerd als dierenarts aan de Universiteit Utrecht. Vrij snel daarna is zij in Rhenen komen werken. Na 11 jaar in Utrecht te hebben gewoond, heeft zij in 2017 Utrecht samen met haar kat Sarabi verlaten voor het prachtige Rhenen.
Hier is zij ingetrokken bij Robert en zijn hond Pino. September 2018 is daar Otis bij gekomen, de grote bruine hond op de homepage. Met Otis samen is zij fanatiek hardloopster, en sinds kort doen zij ook samen mee aan survivalruns door de modder.
Reizen is haar 2e grote passie. Op de Galápagos-eilanden heeft ze een aantal weken als vrijwillig dierenarts gewerkt in 2016, een droom die uitkwam!

In de praktijk houdt zij zich het liefst bezig met de internistische puzzels (bloedonderzoeken, echo’s), maar ook van opereren gaat haar hart sneller kloppen!

Robert Jassies

Dierenarts en eigenaar

Na zijn jeugd op het Twentse land en een studie diergeneeskunde in Utrecht kwam Robert in Rhenen terecht en daar is hij nooit meer weggegaan. De jaren als dierenarts in Wageningen en Rhenen hebben hem gevormd en ervoor gezorgd dat hij goed weet waar zijn kwaliteiten en interesses liggen. Hij is dan ook erg in zijn element in de operatiekamer. Hoe lastiger hoe beter lijkt het soms wel.

Naast werken met honden en katten, is Robert een echte vogelgek. Het is dan ook geen wonder dat er het afgelopen jaar 2 valkparkieten (Josti & Frosti) bij zijn gekomen in huis!
De 2 honden, 2 valkparkieten en  kat zorgen voor genoeg leven in de brouwerij. Je kunt hem zeker tegenkomen op de Grebbeberg of in de uiterwaarden met zijn zoontje, Eveline en honden.

Dierenarts Veenendaal Simone ruijs

Simone Kruijs

Dierenarts

Simone werkt sinds juli 2020 als dierenarts bij Dierenziekenhuis Veenendaal. Ze is afgestudeerd aan de faculteit Diergeneeskunde in Utrecht. Simone vindt niet alleen de gezondheid van dieren, maar ook de interactie met de baasjes heel belangrijk om zo samen tot een passend plan te komen. Op dit moment woont Simone in Utrecht samen met haar vriend en daar zou ze op den duur graag een teckeltje aan toevoegen!

Krachttraining, tuinieren, lekker eten en familie en vrienden zijn dingen waar ze graag tijd voor vrij maakt. Haar interesse voor wat betreft de diergeneeskunde lijkt sterk uit te gaan naar de oogheelkunde en endocrinologie, maar voor nu is juist de afwisseling tussen patiënten wat het voor Simone uitdagend maakt.
Mocht u ongerust zijn over uw dier, dan helpt ze u graag. Wie weet tot ziens!

Daphne van den Hatert

Paraveterinair

Daphne is het gezicht achter de balie en in de operatiekamer.
Als paraveterinair is zij verantwoordelijk voor alle narcoses, het meegeven van de juiste medicijnen, maar ook voor het verzorgen van de dieren in de opname.
Daphne is voor het eerst stage komen lopen bij ons in Rhenen in 2017. Maar ook daarvoor kwam ze al een paar jaar met haar ouders en al hun honden bij ons in de kliniek.
De afgelopen jaren hebben we haar zien groeien tot een topper van een assistente, en we zijn dan ook enorm blij dat zij deel uitmaakt van ons team!
Samen met haar ouders, hun teckel Jet, flatcoats Hunter en Duco, en een boel vogels, woont zij in Rhenen.

Lisanne Kwint

Paraveterinair

Ook zij kwam via een stage ooit bij ons terecht. Na deze stage heeft zij een aantal jaar veel ervaring opgedaan in Putten bij een grote praktijk. Gelukkig heeft ze ons echter weer teruggevonden, want we kunnen nu al niet meer zonder haar.
Lisanne is vaak te vinden in Rhenen, maar zal ook regelmatig in Veenendaal te vinden zijn. Zij zal hier onder andere de begeleiding van stagiaires op zich nemen. 

Lisanne woont in Veenendaal, met haar ouders, broertje en katten.

Jos Weimar

Assistente (dierenarts in opleiding)

Jos is bij ons terecht gekomen doordat zij mee kwam naar dierenkliniek Rhenen met haar ouders. Toen zij hier liet vallen dat ze in haar laatste jaar van de Diergeneeskunde Bachelor zit, boden we haar aan om bij ons assistente te worden. Voor haar was het een mooie kans om bij te kunnen leren en alvast te proeven van de praktijk. Ze zal er op dinsdag- en donderdagavond en zaterdagochtend zijn om u te helpen en welkom te heten en waar nodig Robert of Eveline te helpen.
Haar liefde voor dieren uit zij niet alleen in haar studie en werk, maar ook in haar vrije tijd vindt zij het heerlijk om met Skip, de witte herder van haar ouders, te wandelen op het strand of in het bos.
Jos komt uit Elst, maar woont voor haar studie in Utrecht.

Stagiaire

Wij zullen regelmatig stagiaires opleiden. Dit zijn vrijwel altijd studenten in opleiding tot paraveterinair dierenartsassistent.
Uiteraard staan zij altijd onder toezicht van 1 van de vaste medewerkers.

WhatsApp chat