Team

 Met elkaar hebben onze artsen meer dan 30 jaar ervaring!
Maar misschien nog wel veel belangrijker: iedereen die bij ons werkt heeft hart voor dieren èn mensen.

Eveline Snellen van Vollenhoven

Dierenarts en eigenaar

Eveline is al van jongs af aan bezig met dieren. In 2014 is zij afgestudeerd als dierenarts aan de Universiteit Utrecht. Vrij snel daarna is zij in Rhenen komen werken. Na 11 jaar in Utrecht te hebben gewoond, heeft zij in 2017 Utrecht samen met haar kat Sarabi verlaten voor het prachtige Rhenen.
Hier is zij ingetrokken bij Robert en zijn hond Pino. September 2018 is daar Otis bij gekomen, de grote bruine hond op de homepage. Met Otis samen is zij fanatiek hardloopster, en sinds kort doen zij ook samen mee aan survivalruns door de modder.
Reizen is haar 2e grote passie. Op de Galápagos-eilanden heeft ze een aantal weken als vrijwillig dierenarts gewerkt in 2016, een droom die uitkwam! Verder zijn Eveline & Robert nauw betrokken bij een stichting die honden helpt op Bonaire. In 2021 heeft zij een project georganiseerd, waarbij 140 honden en katten in een week zijn gesteriliseerd.

In de praktijk houdt zij zich het liefst bezig met de internistische puzzels (bloedonderzoeken, echo’s), maar ook van opereren gaat haar hart sneller kloppen!

Robert Jassies

Dierenarts en eigenaar

Na zijn jeugd op het Twentse land en een studie diergeneeskunde in Utrecht kwam Robert in Rhenen terecht en daar is hij nooit meer weggegaan. De jaren als dierenarts in Wageningen en Rhenen hebben hem gevormd en ervoor gezorgd dat hij goed weet waar zijn kwaliteiten en interesses liggen. Hij is dan ook erg in zijn element in de operatiekamer. Hoe lastiger hoe beter lijkt het soms wel.

Naast werken met honden en katten, is Robert een echte vogelgek. In de tuin kun je dan ook een duivenhok met sierduifjes aantreffen. Ook een verdwaalde valkparkiet (Josti) en een tamme jonge kauw hebben wel eens een tijdje door het huis gevlogen.
In het weekend kun je hem treffen op de racefiets of in het bos met de honden en een verrekijker om zijn nek.

Anne-Fleur van Buuren

Balie-assistente

Anne-Fleur is in 2021 ons team komen versterken.  Zij heeft in 2016 bij ons in Rhenen stage gelopen. Na een boel omzwervingen, zijn we blij dat ze weer bij ons terug is!
Zij is het gezicht achter onze mooie balie en staat u ook graag aan de telefoon te woord.
Buiten het werk maakt ze graag foto’s en is ze veel aan het helpen bij een kennel met Ierse Wolfshonden.
Anne-Fleur woont met haar vriend en 2 konijnen in Lienden.

Emma van Lith

Paraveterinair

Emma was onze allereerste stagiaire toen wij startten met de kliniek in 2019. Ook na haar stage bleef zij regelmatig binnenwandelen en invallen tijdens vakanties etc.
Sinds 12 juli 2021 is zij in het bezit van haar diploma paraveterinair.

Na een kort uitstapje heeft zij ons weer teruggevonden, en daar zijn we allemaal erg blij om! Emma is bij ons verantwoordelijk voor de narcoses en de operatiekamer. Daarnaast verzorgt zij de dieren die bij ons in de opname verblijven.

Annet Buchner

Paraveterinair

Annet heeft bij onze andere kliniek in Rhenen stage gelopen in 2021.
Iedereen was blij met haar in het team. Haar enthousiasme en leergierigheid hebben ervoor gezorgd dat ze op dit moment nog steeds bij ons werkzaam is. Op dit moment werkt zij vooral in onze kliniek in Rhenen. Maar ook hier kun je haar af en toe tegenkomen!

Annet woont met haar familie en Australian sheperd Stitch in Ooij (bij Nijmegen)

Roos Baars

Balieassistente

Roos zit op het VWO en heeft in 2022 een dagje met ons meegelopen. Zij dacht er namelijk aan om diergeneeskunde te gaan studeren.
Na de meeloopdag wist ze dat zeker!
De klik was zo goed, dat we haar hebben gevraagd om ons team te komen versterken. Zij hoefde daar niet lang over na te denken.
Zij is op zaterdag en in de vakanties bij ons in de praktijk te vinden.
Daarbuiten is zij druk met school. In haar vrije tijd zou je haar met Boef, een jonge Friese Stabij kunnen tegenkomen in het bos.
Roos woont met haar ouders en broertje in Rhenen.

Stagiaire

Wij zullen regelmatig stagiaires opleiden. Dit zijn vrijwel altijd studenten in opleiding tot paraveterinair dierenartsassistent.
Uiteraard staan zij altijd onder toezicht van 1 van de vaste medewerkers.

WhatsApp chat