Zomervakantie

Het is bijna zover: de zomervakantie staat voor de deur!
Na deze spannende, hectische tijd, kunnen we gelukkig weer over leuke bestemmingen gaan nadenken. Heeft u daarbij al nagedacht over uw huisdier? Wij hebben een paar handige tips voor u op een rijtje gezet

Kat vakantie Dierenziekenhuis Veenendaal

Buitenland

Neemt u uw hond, kat of fret mee naar het buitenland?
Dan is de vaccinatie tegen rabiës (hondsdolheid) altijd verplicht. Deze moet minimaal 3 weken voordat u de grens over gaat, door een dierenarts zijn toegediend en afgetekend. Ook moet het dier hiervoor gechipt zijn en in het bezit van een geldig Europees dierenpaspoort.

Denkt u er ook aan, dat er in het buitenland andere ziektes voorkomen dan in Nederland? Goede preventie hiertegen kan van levensbelang zijn!
Voor meer informatie over verschillende aandoeningen, en behandeling hiervan, kunt u altijd contact met ons opnemen.

EHBO

Speciaal voor tijdens de vakantie hebben wij ehbo-reissets voor huisdieren laten samenstellen.
In deze set zit onder andere een tekentang, pincet, verbandmateriaal, en een wondzalf. Ook krijgt u hierbij een handleiding van ons. Bij besteding van minimaal 45,- aan ontworming, ontvlooiing, en/of dierenvoeding, krijgt u zo’n prachtige set helemaal gratis! De sets zijn los te koop voor slechts €13,50.
Let op: beperkte oplage beschikbaar dus op=op!

 

EHBO set dierenziekenhuis veenendaal

Dierenoppas (ook aan huis)

Wilt u uw kat of ander huisdier thuis laten tijdens de vakantie? Dan kunnen wij Denise Flipse van Dierenoppas Rhenen van harte aanbevelen!

Bent u op zoek naar een kattenpension? Dan raden wij de Grebbehof in Rhenen aan

Openingstijden

Wij zijn de gehele zomervakantie open doordeweeks van 8.30 tot 17:00 en op zaterdag van 10.00-12.30.
Na de zomervakantie zullen wij weer volgens het ‘normale’ schema opengaan, dus ook in de avonduren. U kunt ons ook buiten openingstijden altijd een appje sturen: 06-41770354

Voor spoed is er altijd een dierenarts bereikbaar via 0318-268000.

WhatsApp chat